Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!






   ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΚΟΡΑΛΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
 ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙ
 ΚΟΛΙΕ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ  ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΠΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΛΕΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ  ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ! ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  ΛΙΓΟ ΤΟ  ΟΤΙ  ΗΘΕΛΑ  ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ Σ ΑΥΤΟ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ  ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ  ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ  ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ  , ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΜΑΤΙΑ  ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΜΗΝ  ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ!!!  ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ  ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ  ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ  ΟΤΙ  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΛΠ. !!ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙΞΕΙ  ΤΟ  ΔΙΠΛΟ ΚΟΛΙΕ  ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΚΕΡΑΜΕΙΚΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΚΟΥΑΖ! ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΦΟΡΙΕΤΑΙ  ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΛΛΙΕ ΧΩΡΙΑ ! ΣΑΣ ΦΙΛΩΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ!!!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Καλο Σαββατοκυριακο!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!!! Ηλιολουστη και καλοκαιρινη η παρασκευη!! Θα μπορουσε να ειναι ενα τελειο Σαββατοκυριακο  για αποδραση στις παραλιες ,λογω των εκλογων ομως θα καθησουμε στο σπιτι .!!Ας κοιταξουμε λοιπον να περασουμε οπως μπορουμε καλυτερα  ο καθενας με τον τροπο του!!Η νικητρια μας βρεθηκε ,ειναι οπως σας ειπα ηhttp://kosmimatoneiro.blogspot.com/  απο την ομορφη Χιο!!Μαρακι σημερα κιολας στο στελνω!!!!!  Καλοφορετο και παλι και οι υπολοιπες μην μου στενοχωριεστε !!Γερες να ειμαστε και θα κανουμε κι αλλους διαγωνισμους !!!Σημερα θελω να σας δειξω 2 καινουργια ζευγαρια σκουλαρικια που εχω φτιαξει  οπως και ενα κολλιε το οποιο το λατρεψα!!!Ελπιζω και ευχομαι να σας αρεσουν κοριτσια οπως αρεσαν και σε μενα !!Περιμενω σχολια!!!!

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

And the winner is........


Προσθήκη λεζάντας
Καλημεραα!!!!Καλοο μηνα αν και καθυστερημενα , σε ολους μας!!Ο πρωτος μου διαγωνισμος εφτασε στο τελος του!!Σας ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη σας και τα καλα σας λογια!!!Το υφαντο μου θα ταξιδεψει στην ομορφη Χιο!!!Η νικητρια ειναι  η φιλη purpleleath http://kosmimatoneiro.blogspot.com/  με το νουμερο 44!!!Συγχαρητηριαα και καλοφορετο !!!