Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑ !!!ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΜΩΣ!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΙΔΡΩΝΩ!!ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !! ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ  ΚΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!!) . ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΩ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ  ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΦΥΓΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ!!ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ !ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG ΜΟΥ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK  https://www.facebook.com/PearlsAndThreads ,KAI NA ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ BLOG  Η ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ !!!Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ  ΕΝΑ ΚΟΛΛΙΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

βραχιολια μακραμε

Γεια σας κοριτσιαα!!!οσες εχετε απομεινει δηλαδη ακομη on line που λενε και αγγλιστι  ,λογω ζεστης και διακοπων!!!???? -λεμε τωρα-!! Εγω επειδη ακομη δεν εφυγα  τοχω ριξει στην καλλιτεχνια !! τελευταια λοξα της ενλογω καλλιτεχνιδος ειναι το μακραμε!! εξ ου και η αναρτησις !!! απολαυστε λοιπον καποια κομματια απ αυτα που εχω φτιαξει -γιατι τα υπολοιπα δεν τα εχω φωτογραφισει ακομη λογω βαριεστιμαρας και αρκετης δουλιτσας ,δοξα τον καλο θεουλη, αλλα θα σας τα δειξω εν καιρω- και ελπιζω να σας αρεσουν!! φιλιαα και καλες δροσιες!!!!και για οσες ειναι διακοπες καλες βουτιες και καντε και καμμια βουτια και για εμας!!!

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΦΤΙΑΞΕ MONH ΣΟΥ OR DIY

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ TUTORIAL ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΥΛΙΚΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΕΣ  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΡΟΥΠΙ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙhttp://fabyoubliss.com/2012/02/21/a-super-easy-diy-beaded-leather-bracelet/